Energy Machines, ny direktør fra BIG

Energy Machines, har udnævnt Nicolas Kastbjerg som sin nye administrerende direktør. Nicolas Kastbjerg kommer fra en stilling som Managing Director for BIG’s – Bjarke Ingels Group´s – danske hovedkontor, hvor han dækkede BIG’s aktiviteter i Europa, Mellemøsten og Asien.

Som administrerende direktør for Energy Machines afløser Kastbjerg, Johan Gedda, der fremadrettet vil fungere som bestyrelsesformand. Gedda vil fortsat bidrag til Energy Machines’ R&D-initiativer og langsigtede strategi for effektiv dekarbonisering af opvarmning og køling inden for byggesektoren.

Som ingeniør er jeg ekstremt imponeret over Energy Machines’ innovative tekniske kunnen og tilgang til integrerede energisystemer. Kombineret med deres direkte fokus på at skabe incitamenter og fjerne hindringer for alle interessenter, ser jeg Energy Machines som en brancheførende virksomhed, der på baggrund af dokumenteret teknologi og en kommerciel pakke har det samlede fundament for at skabe en reel, øjeblikkelig og signifikant indvirkning på den grønne omstilling. Det er med stolthed og ydmyghed at jeg går ind i opgaven og jeg glæder mig til at få muligheden for at støtte realiseringen af al det yderligere potentiale, som Energy Machines besidder, samt ultimativt arbejde for en grønnere fremtid,” siger Kastbjerg.

Del dette med dit netværk: