Anklager frafaldet

“Østjyllands Politi har meddelt os den 30.12.2019 at der ingen straffesag bliver rejst i mod Hans Møller Vej- og Parkmaskiner A/S i sagen vedr. Århus kommune. Som vi hele tiden har fastholdt, var der ingen belæg for anklagerne og det har vi hermed Statsadvokatens i Viborg og Østjyllands politi’s ord for.”

Sådan lyder det nu på hjemmesiden for Hans Møller Vej- og Parkmaskiner.

Virksomheden blev oprindeligt nævnt som en del af sagen om bestikkelse i Aarhus Kommune Teknik og Miljø. Nu er virksomheden ikke længere blandt de tiltalte.

Det har haft alvorlige konsekvenser for Hans Møller Vej og Parkmaskiner, at Støvring-virksomheden har været nævnt i bestikkelsessagen fra entreprenørafdelingen i Aarhus Kommune. Det fortæller ejer Hans Møller til Dagens Byggeri . – Omsætningen er siden sagens start halveret, fortæller han.

Ifølge ejeren, har sagen haft direkte konsekvenser i forhold til virksomhedens egne leverandører. – Vi har mistet et agentur. Det var med den begrundelse, at de ikke ønskede at være nævnt i nogen forbindelse med sagen fra Aarhus, siger Hans Møller.

Han kan ikke forstå, at det har taget anklager mere end tre år, at nå frem til dette. – Det kunne de have skrevet to uger efter, mener Hans Møller.

Sagen handlede bl.a. om en medarbejder i Aarhus Kommunes entreprenørafdeling som bl.a var bestyrelsesmedlem og en del af en badmintonklubs sponsorudvalg, som Hans Møllers firma havde ydet et sponsorat til. Dette uden at kende til den kommunale afdelingschefs rolle i klubben.

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar