2021 – Årets vinder: Verdens Bedste Indkøber

Stort tillykke til Region Syddanmark som vinder af prisen ‘Verdens Bedste Indkøber 2021’

Det var i tæt løb mod de øvrige nominerede Københavns Kommune og warfair. Prisen uddeles af: IKA – foreningen af offentlige indkøbereDansk Initiativ for Etisk Handel – DIEHForum for Bæredygtige Indkøb, Partnerskab for offentlige grønne indkøb.

Også Dansk Initiativ for Etisk Handel – DIEH, der  uddelte prisen til Region Syddanmark siger stort tillykke med prisen som Verdens Bedste Indkøber! Specielt for deres modige nytænkning af egen indkøbspraksis og samarbejde med virksomheden HOLMRIS B8 om køb af brugte kvalitetsmøbler til Regions huset. Et stærk eksempel på hvordan offentlige institutioner kan arbejde konkret med Verdensmål 12 om ansvarligt forbrug og produktion.

Det var et meget stærkt felt med warfair og Københavns Kommune som de to andre nominerede for deres imponerende arbejde med etisk handel og klimaaftrykket i indkøb og udbud.

Dansk Initiativ for Etisk Handel – DIEH har stiftet prisen sammen med IKA – foreningen af offentlige indkøbereForum for Bæredygtige Indkøb Miljøstyrelsen og Partnerskab for Offentlige Grønne Indkøb (POGI) for at hylde de gode eksempler på indkøbere, der bruger den store grønne indkøbsmuskel til at bidrage til Verdensmålene.

Alle de gode cases står her:
https://lnkd.in/gxUFVR-b
#SDGs #bæredygtighed #Etiskhandel

Del dette med dit netværk: