Godt klædt på

Langt de fleste forsyningsselskaber har i løbet af de seneste to år iværksat konkrete tiltag for at imødekomme udfordringen med cybersikkerhed, viser en CleantechWatch-rundspørge.  Der er alt fra phishing-mails til CEO fraud – vi har set det hele. Sådan siger Erik Hansen, adm. direktør i Nyborg Forsyning til CleantechWatch fanger ham til en snak om den til tider usynlige trussel fra cyberspace mod de danske forsyningsselskaber.

Cybersikkerhed er et tema hos landets forsyningsselskaber – også her fylder den digitale trussel. Faktisk har hvert andet adspurgte forsyningsselskab været udsat for hacking eller forsøg på hacking i løbet af de seneste to år, skriver CleantechWatch.  – At vores kunders data omkring afregningsforhold pludselig kommer ud i den store verden, ville være skræmmende. Det næste er, hvis man kan påvirke nogle af vores driftssystemer og dermed lukke for varmesystemet eller gøre noget ved vores vandforsyning. Det ville være katastrofalt, siger Erik Hansen fra Nyborg Forsyning.

Læs hele historien her: https://itwatch.dk/ITNyt/Brancher/Sikkerhed/article13451093.ece?utm_campaign=Watch%20Anbefaler&utm_content=2021-11-14&utm_medium=email&utm_source=watchmedier

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar