ALT UDSOLGT

Der har været aktivt bud efter de relativt få stande, der har været udbudt i forbindelse med gennemførelsen af konferencedagen, den 24. november 2016 på Nationalmuseet,

Stande vil indgå i det samlede miljø for konferencedagen – og vil være et godt udgangspunkt for at netværke med konferencedagens mange deltagere. Du finder – og kan få kontakt til følgende virksomheder på Offentlig Digitalisering 2020: Tilmelding og følg de faglige indlæg på www.digitalisering2020.dk

 

  • cBrain A/S

cBrain udvikler og markedsfører software, som understøtter digitalisering af sagsgange, forretnings- og vidensprocesser. cBrains software leveres dels i form af standardproduktet F2 og dels i form af standardrammesystemet M4.

 

  • Systematic A/S

Systematics mission er at levere it-løsninger, der gør det enklere for brugerne at træffe afgørende beslutninger i skarpe situationer. Kort sagt: “Simplifying critical decision making”.

Derfor er “simplicity” et nøgleord for Systematic. Løsningerne skal være enkle, effektive og hurtige at bruge.

 

  • SE Cloud Factory A/S

Små- og mellemstore virksomheder, der er trætte af bøvl med servere og ustabil hardware, har med SE Cloud Factory fået et stærkt alternativ. Som datterselskab under SE leverer vi cloud-løsninger i et unikt, partnerbaseret set-up: Eksisterende it-leverandører lejer basis cloud-services hos SE og forædler disse til deres kunders behov.

 

  • Post Nord Scanning

PostNord tilbyder kommunikations- og logistikløsninger til, fra og i Norden. Vi er også stolte over at være betroet opgaven med at sikre postservice til privatpersoner og virksomheder i Danmark og Sverige.

 

  • Digitaliseringsinstituttet

Vi ønsker at være virksomheders og organisationers foretrukne samarbejdspartner i deres arbejde med digitalisering.

Vi udvikler, sammen med partnere, kompetencer i digitalisering hos alle ledende medarbejdere i virksomheder og organisationer, således at de bliver bedre i stand til at udnytte og realisere mulighederne.

 

  • Edora A/S

Via markedsledende teknologi er Edora dedikeret til at tilbyde innovative kvalitetsløsninger, der skaber reel værdi for vores kunder. Det er vores slogan garant for!

Med indgående branchekendskab, engagerede konsulenter og en række teknologitjenester og -produkter, kan Edora mobilisere det rette mix af ressourcer, så vores kunder oplever os som en seriøs samarbejdspartner.

 

  • NørgaardPiening Advokater

NØRGAARD PIENING er et advokatkontor af erfarne udbudsjurister, der tilbyder rådgivning om indkøb, udbud og IT-kontrakter. Firmaet er oprettet med et oprigtigt ønske om at gøre en forskel inden for indkøb.

 

  • Tjenesterejser.dk 

Vi er en kompetent virksomhed, som tilbyder online og manuelle bookinger af hoteller i hele verden for offentlige og private virksomheder, organisationer samt foreninger etc. Vi sætter altid kvalitet, service og tilgængelighed i fokus, og fungerer derfor ikke blot som din hotelbooker, men også som din faglige sparringspartner.

 

  • Implement Consulting Group A/S

Implement Consulting Group er en skandinavisk baseret managementkonsulentvirksomhed med 500+ konsulenter i, Sverige, Norge, Finland og Schweiz. Vi hjælper private og offentlige virksomheder med at gennemføre strategiske transformationer.

 

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar