OPDAG DANMARK: Dansk mester i Spa

Comwell Kellers Park har vundet prisen for Danmarks Bedste Spa & Wellness. Det sker blot en måned efter, at Comwell Kellers Park modtog prisen for Danmarks bedste hotel i Jylland ved Danish Travel Awards.

Stor jubel blandt medarbejdere på Comwell Kellers Park efter kåring som danskernes foretrukne ud af 22 spa- og wellness steder fordelt over hele landet. – Vi fik sidste år gennemrenoveret og udvidet vores spafaciliteter, fordi vi ønsker at tage det næste skridt ind i spaudviklingen. Vi ved, at der er et stigende behov for mere fuldendte kvalitetsoplevelser. Derfor tilbyder vi flere oplevelser, som understøtter flere sanser, der samtidig giver et højere aktivitetsniveau og flere individuelle oplevelser. Så jeg er rigtig glad for, at gæster fra hele landet også synes, vores spa er noget ganske særligt – og nu også Danmarks bedste, siger en stolt hoteldirektør, Frederik Jelstrup.

Comwell Kellers Park er beliggende med udsigt til Vejle Fjord og tilbyder nogle af landets mest stilfulde spafaciliteter, der tager udgangspunkt i en fusion mellem den danske natur og mere traditionelle marokkanske og mellemøstlige spa ritualer.

Sidste år åbnede Comwell Kellers Park deres nye spaafdeling med Shower Walk, Herbal Sauna, dampbad med mulighed for tyrkisk bad, en sandstrand med lysterapi og fodspa m.m. Alt sammen oplevelser der fornyer spaverdenen og er tilpasset det moderne menneske.

Bag prisen står OpdagDanmark, der er en hjemmeside dedikeret til oplevelser i Danmark.

Del dette med dit netværk: