Ny Verdo direktør

Stormomsuste Verdo har ansat ny direktør for forsyning. Det bliver den 57-årige Brian Seeberg, der fra 1. september skal stå i spidser kommer fra konsulentbranchen, hvor han hidtil har været divisionsdirektør i COWI Industri og Energi. Ligeledes har han tidligere været medlem af bestyrelsen i fjernvarmens tænketank, Grøn Energi. Verdo fremhæver han projekterfaring og fjernvarmens muligheder i den grønne omstilling som årsager til, at valget faldt på Brian Seeberg.

– Brian Seeberg har den rette udviklingsorienterede og projektorienterede profil til at løfte Verdos forsyningsaktiviteter. Med sin indsigt i energi- og klimapolitikken samt faglige kompetencer i hele varmeværdikæden skal Brian Seeberg lede drift og – ikke mindst – udvikling af vores forsyningsnet samt styrke vores indsats i den grønne omstilling til gavn for vores forbrugere og for klimaet, siger Jakob Flyvbjerg Christensen, administrerende direktør i Verdo.

Brian Seeberg er uddannet maskiningeniør og har i hele sin karriere beskæftiget sig med især varme i energianlæg. Hos Verdo kommer Brian Seeberg med et solidt ledelsesfunda-ment samt indsigt og forståelse for energisektoren og energi- og klimapolitikken. Den store erfaring skal styrke forsyningsaktiviteterne.

Min kerneopgave bliver at sikre grøn, billig og effektiv energi til forbrugerne. Jeg har især haft interesse for varme, men ser også frem til drive vandforsyningen. Desuden har jeg i de seneste år beskæftiget mig med den grønne omstilling og digitalisering af energisektoren, og derfor vil jeg også fokusere på at hjælpe Verdo videre i den grønne og digitale retning,” siger Brian Seeberg.

Del dette med dit netværk: