Find-vej-skilte for 25 mio.

TRYG VEJVISER. Det nye OUH er Danmarks største nybyggede sygehus, og det skal være nemt, trygt og sikkert at finde vej på sygehuset for både patienter og besøgende, når sygehuset slår dørene op.

Derfor besluttede regionsrådet mandag at bevilge 24,6 mio. kr. til skiltning både udendørs og inde på sygehuset. Skiltningen bliver både digital og analog, altså en kombination af digitale og traditionelle skilte.

TRINVIS NAVIGATION. Karsten Uno Petersen (S), der er formand for Udvalget for Byggeri, Indkøb og Grøn Omstilling i Region Syddanmark, siger: – For rigtig mange mennesker kan det være en overvældende oplevelse at skulle finde vej på et sygehus, og her taler vi altså om Danmarks største nybyggede sygehus. Det er vi meget bevidste om, så vi har valgt et skiltesystem, som tager både patienter og besøgende i hånden, fra det øjeblik de ankommer til sygehuset, og til de er lige der, hvor de skal være.

Karsten Uno Petersen understreger, at sygehuset skal føles overskueligt og nemt at orientere sig i for både patienter, besøgende og ansatte. Han forklarer, at en trinvis navigation vil sørge for, at man guides fra et punkt til det næste og derfra igen videre. På den måde bliver man trinvist ledt i den rigtige retning og ikke overvældet af en masse information på en gang.

Del dette med dit netværk: