Bringer digitale teknologier i spil

”Statens Digitaliseringsakademi” som er udviklet af Digitaliseringsstyrelsen på vegne af den statslige sektor, har netop valgt Devoteam og Digitaliseringsinstituttet – DINST, som leverandører af kursuspakken «Bring digitale teknologier i spil».

I samarbejde med Devoteam, der har en stor, dyb og praktisk viden om de nye teknologier i en statslig kontekst, skal vi udvikle og levere kurset til alle ansatte i Staten. siger Pernille Kræmmergaard, grundlægger af Digitaliseringsinstituttet – DINST. Det glæder mig at Devoteam har inviteret os med i deres tilbud, og vi ser frem til at bidrage med vores erfaringer med udvikling og afholdelse af kurser og Masterclass indenfor digitalisering, og til samarbejdet med Devoteams stærke faglige og teknologiske profiler.

Kursuspakken kommer til at bestå af praksisnære kurser og ekspertoplæg til medarbejderne og en Masterclass for lederne. De digitale kompetencer skal styrkes indenfor fx RPA, IOT, Machine Learning, Blockchain, Cloud mm. Kurserne tager sigte på ’generalisterne’, idet man ønsker at brede forståelsen ud og modne alle statslige organisationer inden for nye teknologier.

Pernille Kræmmergaard:  – Normalt plejer vi i Digitaliseringsinstituttet – DINST ikke at byde på store udbud, men i denne kontekst var Devoteam allerede blevet prækvalificeret, da de tilbød, at vi kunne være med. Arbejdsfordelingen er sådan at Devoteam bringer de nye teknologier til bordet – og vi bringer dem i spil i en statslig kontekst og større forståelsesramme bl.a. baseret på evnerne ”Teknologisk fremsyn – Pluk de relevante teknologier” og ”Tech- og dataledelse – Digitalt helt ind i kernen”, som er hhv. kapitel 5 og 13 i Pernille Kræmmergaards bog ”Digital Transformation”.

Skriv en kommentar

avatar
Copy link
Powered by Social Snap