SkatePro vinder E-handelsprisen 2021

 SkatePro snuppede Guldprisen, Roccamore slog benene væk under eksperterne og Oscar Biludlejning hev talentprisen hjem,  da Dansk Erhverv fejrede dansk e-handel til E-handelsprisfesten 2021.

Netbutikken SkatePro kom til verden for 25 år siden som Jakob Høy Biegels hobbyprojekt, men har siden udviklet sig til en topprofessionel virksomhed, der har opnået alt det, de fleste e-handlere går og drømmer om: international succes, millionoverskud, loyale kunder og anerkendelse i både Danmark og udlandet. SkatePro vandt E-handelsprisen for Bedste B2C-virksomhed med online omsætning over 100 mio. kr. Bedste eksportcase og Guldprisen til årets store E-handelsprisfest. Guldprisen gives til den allerskarpeste virksomhed blandt vinderne fra de 11 kategorier.  Selvom konkurrencen er benhård, var der ikke tvivl om, at det i år var SkatePro, der skulle vinde den eftertragtede pris, forklarer Ann Riemer fra Legeakademiet.dk, der sidder i juryen, som finder Guldvinderen.

Dansk Erhverv faciliterer processen omkring E-handelsprisen, men det er juryerne bestående af e-handelseksperter, der efter en intens proces suverænt bestemmer, hvem af de mere end 500 indstillede virksomheder, der skal vinde priserne.

E-handelsdirektør i Dansk Erhverv, Niels Ralund, er helt enig i, at SkatePro er en værdig vinder af Guldprisen. – Da jeg besøgte SkatePro første gang for fem år siden, nærmede omsætningen sig 80 mio. kr. Nu har de præsteret et overskud på 74 mio. kr. før skat. Det er imponerende. Det samme er deres evne til at se muligheder fremfor begrænsninger – det ser man tydeligt med deres eksportsucces, som i høj grad er bygget på deres evne til at skabe formidable kunderelationer. Skatepro er en kæmpe inspiration, når det kommer til digitalt købmandskab, kundeservice og eksport.

NYE STJERNER.  Der bliver uddelt 12 priser til E-handelsprisfesten, og selvom arrangementet også i år blev afholdt digitalt med fjern-fejring, var der masser af jubel hos vindervirksomhederne. Glæden var særlig stor hos Oscar Biludlejning, der vandt en af de priser, der traditionelt er mest interesse for: prisen for bedste nye e-handelsvirksomhed. – Vi forventer at blive verdens største biludlejning, og det her er et skridt på vejen. Vi er bare vildt glade og overraskede, for der var virkelig dygtige virksomheder at kæmpe med, lød det fra den glade virksomhed.

Sidste års vinder af prisen, Camille Brinch Jewellery, var i år med i opløbet til Bedste B2C-virksomhed med online omsætning under 100 mio. kr. men blev lige akkurat slået af sko- og designvirksomheden Roccamore, der med stærke holdninger, imponerende vækst og stort fokus på bæredygtighed og involvering af kunderne imponerede juryen.- Det er en kæmpe anerkendelse af det, vi gør, og det er jeg virkelig glad for. Det giver energi, når vi i 2021 skal øge onlineomsætningen og åbne flere nye butikker i udlandet, lød det fra Frederikke Schmidt, stifter og direktør.

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar