OK er SKI-leverandør for tredje gang

Energiselskabet OK er netop blevet genvalgt som SKI-leverandør. Det betyder, at OK fremover skal levere tankkort og brændstof til en stor gruppe offentlige organisationer i forbindelse med udbuddet hos SKI. – Vi er stolte over at vinde SKI-aftalen for tredje gang, og det glæder mig meget, at vi endnu engang beviser, at vi er dygtige til at drive og vedligeholde et godt leverandør-kundeforhold, siger OK’s markedsdirektør Claus Linnemann.

En aftale der gavner kunderne. SKI-aftalen omfatter 83 kommuner, tre regioner samt 12 øvrige offentlige organisationer og statslige institutioner. På tankkort-delen skulle der vælges fem leverandører, og i forhold til brændstofleverancer til hjemmetank skulle kun én leverandør vælges, og det blev OK. – Vi er altid fokuserede på at give den bedste service til vores kunder, og det fortsætter ufortrødent. Vi glæder os til at forlænge det gode samarbejde med SKI og ikke mindst de offentlige organisationer, der er en del af SKI-aftalen, siger Claus Linnemann.

SKI er også glade for, at aftalen nu er på plads og ser frem til, at kunderne får glæde af det. – Det brede felt af leverandører til tankning via tankkort sikrer de offentlige organisationer en god geografisk dækning med tankstationer, siger Christian Lunding, udbudsdirektør i SKI.

Den nye SKI-aftale træder officielt i kraft 1. juni 2024 og er gældende i en periode på fire år.

Del dette med dit netværk: