Martin Fabiansen

Martin Fabiansen er direktør for Miljømærkning Danmark og skriver om miljømærker, grøn omstilling og grønnere indkøb på Udbudsmedia.dk.

Martin Fabiansen er cand.techn.soc. fra Roskilde Universitet (RUC) og har lederuddannelsen Executive Development Program (EDP). Han er en del af den øverste ledelse i både Dansk Standard, som Miljømærkning Danmark er en selvstændig enhed i, og i Nordisk Miljømærkning, der er ansvarlige for Svanemærket og samarbejdet i Norden. Han har tidligere været ansat i Erhvervsministeriets departement (daværende Industri- og Samordningsministeriet), Forskerparken Symbion A/S samt Danmarks Tekniske Universitet (DTU).

Miljømærkning Danmark er ansvarlig for de officielle miljømærker Svanemærket og EU Ecolabel i Danmark, der gør det enkelt for både forbrugere samt offentlige og private virksomheder at bidrage til den grønne omstilling. Miljømærkning Danmark driver desuden Forum for bæredygtige indkøb med ambitionen om at fremme grønnere indkøb og motivere leverandører og producenter til at udvikle, producere og markedsføre mere miljø- og klimavenlige produkter.

Del dette med dit netværk: