Klædt på til fremtidens forsyning?

Klædt på til fremtidens bæredygtige forsyning?
VELKOMMEN TIL ÅBENT FORUM `22 i Odense

Snart kan du og dine kollegaer opleve en forrygende dag med masser af inspiration om fremtidens bæredygtige forsyninger – og om infrastruktur, energi, varme, vand spildevand og affald. Det handler om sektorkobling og sektorsamspil i Odense, den 2. november 2022. Velkommen til Vandcenter Syd og Åbent Forum 2022. Tilmeldingen er åben.

Dagen styres af VCS-direktør Mads Leth – og Tim Vermund Klima- og miljørådmand i landets tredjestørste by – Odense lægger for.

FORMIDDAGENS INDLÆG: KEY-NOTE INDLÆG – prorektor SDU Sebastian Mernild – med bid og budskab er klar med en alvorlig opdatering inden for hans speciale klimaløsninger og glaciologi – og Bestyrelsesformand og meget mere Susanne Juhl, HOFOR, BIOFOS m.fl  taler om nødvendige tiltag for en samarbejdende forsyningssektor om partnerskaber og om 2030-mål.

Branche-top-aktører … formanden for Danske Fjernvarme, Næstformanden for Dansk Affald og Divisionsdirektør i Aarhus Vand sætter med korte indlæg og i debatform fokus på visioner der skal omsættes til handling … styret igennem  af CSR-ekspert og styremedlem af Vandcenter Syd –   – alle er de debatlystne og klar med oplæg om virkemidler for realisering af visioner til handling. Mød Jesper Frost Rasmussen, Arne Boelt. Karina Topp og Birgitte Mogensen.

Formiddagen sluttes af med INSPIRATIONS-indlæg fra Novafos, Energy Cluster Denmark og hollandske WETSUS – frontløber i europæisk vandteknologi … mød ansigt til ansigt med: Carsten Nystrup Novafos, Glenda Napier Energy Cluster og Leon Kornving, Wetsus.

Læs også om resten af dagen her: Åbent Forum ’22 – Forsyning2100

 

Del dette med dit netværk: