2020-KODEORDENE ER ”GRØN” OG ”SAMMEN”

2020-KODEORDENE ER ”GRØN” OG ”SAMMEN”. Det bliver et travlt Folketingsår… vi kan næsten ikke vente. Og vi tager hul på debatten den 7. og 8. oktober – HJERTELIG VELKOMMEN. 2020-ud­fordringen i årets ENERGIPOLITISKE ÅBNINGSDEBAT er at gøre rigtig brug af de seneste 20 års energipolitiske erfaringer til at fremme de næste 10 års energi- og klimaløsninger. De skal matche en grøn og bæredygtig energirevolution – og indfri de ambitiøse målsætninger om 70 procent drivhusgas-udledning – og sikre fortsatte danske førerpositioner på energi- og klima­området, sådan lyder invitationen fra en bred kreds af energiaktører, der igen i år – denne gang for 20ende år i træ, har sat Folketingets Klima-, energi- og forsyningsudvalg  stævne for at snakke klima- og energipolitik.

ET 2030-STARTSKUD. Igen i år har vi inviteret landets energi- og klimapolitiske beslutningstagere, forskere og energieksperter, fremtrædende aktører i energiselskaberne, industrien samt kommunerne, der arbejder målrettet med energi- og klimapla­ner – til sammen med hele vores arrangørkreds at fortælle om aktuelle planer, projekter og tiltag, der skal realisere visionen om Danmark som grønt foregangsland.

Via en ambitiøs og bindende klimalov – brolagt af en lang række fagorienterede klimapartnerskaber – tegner der sig en række spændende perspektiver bl.a. en klimahandlingsplan, hvor energiøer med havvind, massiv investering i fremtidens grønne teknologier, øget energieffektivisering, grøn varme – nær- og fjernvarme, omstilling af industrien og skabelsen af en helt grøn affaldssektor, er de første konkrete streger til en fossilfri fremtid.

Hvor man finder program og yderligere info om tilmelding? Det gør man lige her: http://www.fdkv.dk/Joomla30/images/FDKV/Energi2020/Program2020.pdf

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar