IKA 2024 – og igen 2025

510 deltagere… Så mange mødte der op på IKA Årskonference 2024 og hvor er vi taknemmelige for hver og én, der deltog og var med til at gøre dagene helt fantastiske!

IKA Årskonference løb af stablen i sidste uge og sikke en konference! Vi fik netværket, vi lærte om samarbejde,  vi lærte om at sikre solide og holdbare partnerskaber til gavn for både organisationer og samfundet som helhed og meget, meget mere.

Vi håber at alle deltagere vil hjælpe os med at besvare det evalueringsskema, som er sendt ud – det giver os værdifuld viden, som vi kan bruge til planlægning af næste års konference. 

Save-the-date

2025 bliver et helt særligt år i IKA. Foreningen har nemlig 40 års jubilæum og det har vi ikke tænkt os at lade gå ubemærket hen!

Vi vil ikke afsløre for meget endnu, men vi synes, at du skal sætte kryds i kalenderen den 10.-11. september 2025, hvor vi skal ses i Kolding til en konference, hvor faglighed og netværk, som altid, vil være i fokus; Men i anderledes og forhåbentligt endnu mere inspirerende rammer.

Del dette med dit netværk: