Ny Odsherred direktør

Pernille Ingildsen tiltræder som ny administrerende direktør pr. 15. august, hvor hun afløser Torben Greve, der har været konstitueret administrerende direktør i forsyningen siden maj.

Med en stærk baggrund inden for vandforsyningssektoren og tidligere lederroller hos Hillerød og Kalundborg Forsyning er Pernille Ingildsen klar til at lede Odsherred Forsyning mod en bæredygtig fremtid.

Det er Odsherred Forsyning, der fortæller, at Pernille Ingildsen tiltræder som ny vadministrerende direktør. 40 ansøgere har gennem samtaler, personprofiler og case-opgaver, inden bestyrelsen i Odsherred Forsyning kunne præsentere deres kommende administrerende direktør.

Tilfreds formand: Bestyrelsesformand i Odsherred Forsyning Susan Münster udtaler: – Vi er utroligt glade for at byde Pernille Ingildsen velkommen til Odsherred Forsyning. Hendes store erfaring og innovative tilgang til ledelse og projektstyring vil være vigtig i vores bestræbelser på at sikre en stabil og bæredygtig forsyning for vores kunder.

Del dette med dit netværk: