STORT NEJ TAK TIL MitUdbud

Det burde være en selvfølge, at der bliver lyttet til SMV’erne i sagen om MitUdbud, men erhvervsministeren vil ikke give et klart svar om dette, sådan skriver Morten Jung, Dansk Erhverv – spar dog de 170 millioner kroner, lyder opfordringen.
Synspunkt af Morten Jung, Markedschef Dansk Erhverv: Det nye statslige udbudssystem, MitUdbud, er svaret på et ikkeeksisterende problem og symptomatisk for, at danske politikere ikke lytter til SMV’erne, skriver Morten Jung, markedschef i Dansk Erhverv for offentlig-privat samarbejde.

NEJ TAK TIL MitUdbud! Staten har planer om at bruge 170 millioner kroner på at udvikle det nye it-system. Ikke nok med at det er dyrt, så er der en overvejende risiko for, at systemet nærmest er forældet, inden det er færdigudviklet på de tre år, der er afsat til projektet.

Det er også unødvendigt, når private it-virksomheder i forvejen leverer løsninger, der både er billigere og mindre indgribende, end det statslige system ville blive.

Det er SMV’erne, der kommer til at betale prisen, hvis de velfungerende private løsninger skal erstattes med et dyrere og mere bøvlet nationalt alternativ, der ovenikøbet er obligatorisk.

Del dette med dit netværk: