Udbudsoprør – fodslæbende processer og for høje omkostninger!

Han kalder det meget kontant for “Fodslæbende indkøbsprocesser i det offentlige”, og han pointerer, at det ikke må blive en digital showstopper, og det hverken for staten eller de virksomheder, der leverer løsningerne. Venstres erhvervsordfører mener, at tiden ligefrem ” råber på juridisk nytænkning”!

Hvad skal der til? Hvad er det der skal gentænkes, for at sikre, den offentlige indkøbsproces (specielt it&digitalisering) – og dens tonstunge omkostninger, så at sige kommer tilbage på sporet?

Hvem har de vise sten, så processen afkortes og sikrer, at en valgt løsning ikke allerede er forældet, inden den over hovedet bliver implementeret?

Og hvordan får vi styr på de alt for høje omkostninger ved selve udbuddet? Omkostninger, der nogle gange udgør mere end 50 procent af værdien af et udbud!

TÆNK MED … og lad os få nogle bud, så dette “oprør” ikke også bare ender i endnu en blind protest – eller som fodspor, der forsvinder med vandet. Vi lægger gerne både redaktionstid og spalter til denne gode sag. Kontakt redaktøren.

Læs også med på ugens mange andre nyheder.
Rigtig god læselyst – De bedste hilsener
Redaktionen UdbudsMedia.dk

Skriv en kommentar

avatar
Copy link
Powered by Social Snap