Information & Tilmelding

UdbudsMedia.dk
Leverandørguide 2016, Offentlige indkøb & Udbud
Trecifrede-milliard-muligheder-kræver-synlighed!!

UdbudsMedia.dk`s  nye udgave af Leverandørguiden til de offentlige indkøbsmilliarder forbedrer klart indkøberens muligheder for hurtigt at komme frem til ønskede oplysninger om leverandører, der har deres produkter rettet mod den offentlige sektor.

Også leverandører kan glæde sig over øget synlighed, bedre mulighed for at orientere om virksomhedens kompetencer og produkter. Kort og godt meget større synlighed og fleksibilitet for opmærksomheds- og værdiskabende annoncering.
ALLE KAN VÆRE MED. Paletten af annoncemuligheder og priser er udvidet. Vores prispolitik sikrer en omfattende dækning at det offentlige markeds aktører. Ethvert firmaer, der har ambition om eller interesse for det offentlige marked, kan give sig til kende i guiden. Generelt går prisskalaen fra beskedne løsninger til 1500 DKK/år og til partnerskabsaftaler – og så kan man som noget nyt, endda også tilmelde sig helt gratis: – Alle former for annonceaftaler er årsaftaler, og de har indbygger direkte links til de respektive virksomheders egne hjemmesider og/eller kampagner. Kontakt mig gerne for en snak om de nye muligheder
UdbudsMedia.dk har på årsbasis + 250.000 besøg – og det bruges flittigt som ”genvejs-mediet” til at finde leverandører og til at holde sig a jour med relevante nyheder – håndplukket og målrettet den offentlig-private markedsplads.
En optagelse i Leverandørguide 2016 er også en genvej til de ugentlige nyhedsbreve. 35 – 40 gange sendes vores nyhedsbreve til ca. 8.000 modtagere, der vel at mærke selv ønsker at modtage dette medie. Her finder man korte nyheder og info om relevante events, konferencer, produktnyheder osv.
Nærmere information:
Peter Tscherning-Møller,
Telefon: 30 66 89 67
Inge Maagaard,
Telefon: 42 31 07 96

Skriv en kommentar

avatar
Copy link
Powered by Social Snap