Databeskyttelse – UdbudsMedia.dk

Databeskyttelse/
UdbudsMedia.dk

Anmodning om at modtage nyhedsbrev fra UdbudsMedia.dk via fremsendt e-mailadresse anses for udtryk om samtykke til at modtage nyhedsbrevene. Modtagere af vores nyhedsbreve kan altid og uden videre afmelde et abonnement. UdbudsMedia.dk benytter alene de modtagne mailadresser til at udsende uvildig og uafhængig nyhedsformidling. Vores dataprogrammer, de servere og tjenesteydelser vi generelt gør brug af, er altid sikkerhedsmæssigt opgraderet til dagens bedste standard.

Vores abonnementsregistreringer omfatter ikke personhenførbare oplysninger.  Ingen samarbejdspartner eller person i UdbudsMedia.dks organisation registrerer personfølsomme oplysninger uden at indhente udtrykkeligt samtykke. I tilfælde af eventuel brug af generelt og alment offentligt tilgængelige informationer orienteres der herom.

Opsigelse af nyheder fra UdbudsMedia.dk kan altid meddeles/tilbagekaldes. Dette kan ske via e-mail: NYT@udbudsmedia.dk eller via afmeldingslink i den mail der modtages i forbindelse med nyhedsbreve/tilmelding. Ved afmelding af abonnement slettes tilknyttede e-mailadresse.

UdbudsMedia.dk anvender ikke øvrige e-mailadresser, notifikationer, push beskeder, sms/mms, widgets, apps, sociale medier, Internettet og andre digitale kanaler, da oplysninger hertil ikke er registreret af UdbudsMedia.dk.

Skriv en kommentar

avatar
Copy link
Powered by Social Snap