Compliance i den offentlige sektor

Der er unægtelig en konstant stigning i antallet af lovregler, for det offentlige såvel som private. Fokus på compliance bliver i den forbindelse kun vigtigere. Man bør derfor spørge sig selv, hvilke love er relevante for den forvaltningsmyndighed, jeg sidder i? Hvordan har vi tænkt os at overholde disse love? Og hvordan tjekker vi op på, om vi overholder lovene?

Værktøjer til at kunne besvare disse spørgsmål vil blive formidlet på netop denne konference. Af oplægsholdere kommer du til at møde juridiske fagpersoner lige fra forskere og advokater til offentligt ansatte, heriblandt Ombudsmanden. De kommer til at videregive deres erfaring med compliance i den offentlige sektor og i paneldebatter drøfte, hvordan den offentlige forvaltning sikrer ansvarlige processer inden for retsområder som offentlig digitalisering, offentlige kontrakter samt bæredygtige medarbejder.

Konferencen afholdes som led i den forvaltningsretlige faggruppe og omhandler bl.a. emner som complianceret som en selvstændig disciplin og dennes samspil med den offentlige sektor.

Læs eller download programmet (pdf) her

Tilmeld dig her senest den 26/10 kl. 23:59

Carina Risvig Hamer:

Vi har allerede 100 tilmeldte til vores konference om Compliance i den Offentlige sektor d. 3. november 2022 – men vi vil gerne være endnu flere 🙂 Vi skal bl.a. høre nærmere mere om hvordan den offentlige sektor arbejder med compliance tiltag i en udbudsretlig/indkøbs sammenhæng samt hvordan offentlige myndigheder og medarbejdere bidrager til at skabe en troværdig, effektiv og kompetent sektor og ikke mindst så vil der bleve diskuteret værdier som ansvarlighed, forsvarlighed og tillidvækkende adfærd ud fra et klassisk forvaltningsretligt, et databeskyttelsesretligt og et dataetisk perspektiv.

Vi er ret stolte over talerlisten – der bl.a. omfatter Henrik Udsen Malene Roose Bagh Christian Ougaard Sten Bønsing Maria Edith Lindholm Gausdal Niels Fenger Maria Elisabeth Reimer Rasmussen og mange flere.

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar