Certificeret hvilemadras

Et giftfrit miljø til alle institutioner! Endnu en vigtig milepæl i vores mission er nået, lyder det fra Lekolar.

At opnå Svanemærkning af et produkt er en lang og grundig proces, hvor alle materialer omhyggeligt kontrolleres og evalueres. I certificeringen undersøges materialevalg, produktion samt bortskaffelse af produktet. Intet er overladt til tilfældighederne, alt skal dokumenteres og testes for at opfylde de strenge krav.

Lekolar har længe været i front, når det gælder om at sikre, at de bedst mulige produkter stilles til rådighed for vores kunder. At hvilemadrassen nu har modtaget Svanemærkning understøtter, at Lekolar altid sætter de højeste krav, når det gælder sikkerhed og miljø. 

– At vores hvilemadras “Slummer” nu opnår Svanemærket er en vigtig milepæl for Lekolar, fordi vi var initiativtager til certificeringen. Det siger Pierre Lennartsson som er kvalitetschef hos Lekolar. Ifølge Pierre er madrasser et vigtigt produkt i forhold til miljø og sikkerhed: – Børnene sover på madrasserne dagligt og kan risikere at blive udsat for skadelige stoffer. Derfor må og skal vi stille krav til test og certificeringer af produkterne. –  Børn kan ikke selv vælge, hvad de skal sove på eller hvad de skal lege med. Vi må, som leverandør til institutionerne, tage ansvar og gå forrest i det vigtige arbejde, slutter Pierre.

Konkret er Svanemærket en garanti for, at madrassen opfylder meget høje miljøstandarder, og at det opfylder de højeste krav til giftfrie institutioner. 

  

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar