SAMLET I SWECO-BRAND

To  kendte danske arkitektvirksomheder, Årstiderne Arkitekter og KANT arkitekter, skifter nu navn til Sweco Architects. Navneskiftet fuldender integrationen med Sweco, som de to virksomheder blev en del af i hhv. 2018 og 2020. – Vi har brugt nogle år på at lære hinanden godt at kende og på at øve os på fælles projekter. Nu er tiden moden til, at vi samler kræfterne om ét fælles navn; Sweco Architects. Navnet fortæller, hvad vi er en del af, og hvem vi fortsat er, forklarer Torben Klausen, direktør for Sweco Architects – det nye navn på Swecos arkitektdivision.

Det handler om at manifestere tilgangen om integreret rådgivning og design

ARKITEKTER OG INGENIØRER PÅ FEM FÆLLES KONTORER. Sweco Architects tæller i alt 320 arkitekter, der arbejder tæt sammen med ingeniører og andre specialister i Sweco i København, Aarhus, Silkeborg, Odense og Herning. – Med Sweco Architects understreger vi overfor markedet, at vi mener, integreret rådgivning er fremtiden. Historisk har man organiseret sig efter, om man er arkitekt, ingeniør, biolog eller noget fjerde. Vi har i stedet valgt at organisere os efter kundens behov og placeret alle fagligheder under samme tag. Jeg tror, kunderne i fremtiden i langt højere grad ønsker at tale med én rådgiver, der kan løse hele deres projekt sammenhængende, gennemtænkt og friktionsløst. Vores erfaring er, at vi får en bedre proces og mere kvalitet i kundernes projekter, når vi sidder sammen med vores ingeniør-kolleger hver dag, forklarer Torben Klausen.

BYGGER VIDERE PÅ ET STÆRKT FUNDAMENT. Hvad markedet skal kende Sweco Architects for? – Med Årstiderne og KANT har vi et stærkt fundament, som vi bygger videre på. Vi er forankret i den skandinaviske designtradition og arbejder med et samspil imellem lys, kontekst, funktionalitet og æstetik. Vi baserer vores arkitektur på viden om menneskers ønsker, drømme og behov for at skabe bæredygtige rammer for liv og fællesskaber, fortæller Torben Klausen. – Og så ønsker vi at blive kendt som dem, der bedre end nogen anden evner at levere integreret rådgivning på en måde, der beriger kundernes projekter i tæt samarbejde med egne eller eksterne ingeniører,” uddyber han.

Sweco Architects tæller i alt 320 arkitekter, der arbejder tæt sammen med ingeniører og andre specialister i Sweco i København, Aarhus, Silkeborg, Odense og Herning. Internationalt opererer Sweco Architects i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Belgien og Polen. Med i alt 1430 medarbejdere er Sweco Architects den største europæisk baserede arkitektvirksomhed i Europa. Internationalt opererer Sweco Architects i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Belgien og Polen. Med i alt 1430 medarbejdere er Sweco Architects den største europæisk baserede arkitektvirksomhed i Europa.

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar