Remilk satser på Kalundborg

Borgmester Martin Damm er både glad og stolt på Kalundborgs vegne over, at der nu kommer endnu en stor virksomhed til Kalundborg.

Den israelske virksomhed ’Remilk’ vil bygge verdens største præcisions fermenteringsfabrik i Kalundborg. Den store nyhed bringes af TV-Kalundborg.dk. Remilk producerer mælkeproteiner uden en ko. Fabrikken i Kalundborg bliver ifølge virksomheden verdens største fabrik indenfor sit område.  Her forventer virksomheden at kunne lave en årlig produktion, der svarer til, hvad 50.000 køer kan producere på et år Remilk har købt knap 70.000 kvm. jord i Kalundborg, der ligger mellem Rendsborgparken og jernbanen øst for Hovvejen.

Handlen med den store erhvervsgrund er gået rigtigt stærkt, – Vi fik en henvendelse i december måned og vi afsluttede handlen i marts, det kan vist ikke lade sig gøre andre steder i verdenfortæller Martin Damm. Remilk regner med, at den nye fabrik står færdig ved udgangen af 2023 – eller begyndelsen af 2024, men har endnu ikke meldt ud hvor mange medarbejdere der skal ansættes. Interessen for at etablere virksomhed i Kalundborg er stor i øjeblikket, og Martin Damm oplyser at der formentligt er flere store virksomheder på vej til området.

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar