Grøn rengøring

Forenede Service har taget et kæmpestort grønt skridt i den rigtige og grønne retning. Vi fylder nu vores spande med, og dypper mopperne, kludene og svampene i, 100% bæredygtige og plantebaserede rengøringsmidler. Og det uden at gå på kompromis med vores kvalitet, lyder det optimistiske budskab.

Selskabet vil på årsbasis erstatte 70.000 liter rengøringskemi med bionedbrydelige Cradle to Cradle-certificerede rengøringsmidler, som også er mærket med EU-Blomsten.

Nils Bjørn Larsen, kvalitets- og miljøchef i Forenede Service: Nu gør vi rent med plantebaserede og 100 % bionedbrydelige rengøringsmidler. Forenede Service udfaser i år brugen af konventionel rengøringskemi til fordel for plantebaserede og 100 % bionedbrydelige rengøringsmidler. Udskiftningen af på årsbasis 70.000 liter konventionel rengøringskemi til bionedbrydelige rengøringsmidler er et mærkbart åretag i den miljøvenlige og bæredygtige retning, vi ønsker at gå. Samtidig underbygger konverteringen vores arbejde med opfylde FN’s verdensmål og bidrager også til vores kunders arbejde med at omlægge til en grønnere hverdag.

Selskabet vurderer at omlægningen reelt vil påvirke flere hundrede tusinde danskeres hverdag positivt. For når alle vores 2.500 assistenter over hele landet nu arbejder med bæredygtige rengøringsmidler, gavner det både deres arbejdsmiljø men også vores kunders klima- og miljøaftryk. Ligesom de tusindvis af danskere, som dagligt er i berøring med de omgivelser og flader, vi rengør, nu blandt andet ikke risikerer at komme i kontakt med rester af sundhedsskadelige stoffer, som kan optræde i de konventionelle rengøringsmidler.

Skriv en kommentar

avatar
Copy link
Powered by Social Snap