Grøn bæredygtig Lemvig bonus

Lemvig Kommune ligger helt i toppen af erhvervsvenlige kommuner.I år på en samlet 12. plads, hvilket er en af de bedste placeringer i den tid undersøgelsen fra Dansk Industri er lavet. – Jeg er både stolt og glad over den gode placering og vil gerne takke de mange dygtige virksomheder i vores område for samarbejdet, siger borgmester Erik Flyvholm fra Lemvig Kommune.

Èt af de bedste områder, der fremhæves af virksomhederne er ”dialogen mellem erhvervslivet og kommunens politikere”. Her ligger Lemvig på en femteplads. Og kommunens formidling af væsentlig information til virksomhederne er også i top på en 7. plads. Disse kategorier er udelukkende besvarelse fra virksomhederne. – Dialogen med vores erhvervsliv er altafgørende og vi vil bestræbe os på at gøre alt hvad vi kan for at fastholde den gode dialog, siger borgmester Flyvholm.

Grøn bonus. Lemvig Kommune har netop haft samlet små 100 erhvervsfolk til et informationsmøde om et tilbud om klimakurser, der er arrangeret af Jobcentret og holdes på Klimatorium – Danmarks internationale klimacenter. Og netop den grønne omstilling er i fokus. På målepunktet ”Initiativer der bidrager til, at du kan drive din virksomhed mere bæredygtigt (f.eks. samarbejder, vejledning, test-områder, foregangskommune og klimavenlig varme samt el)” ligger Lemvig Kommune nummer fem i landet.

Del dette med dit netværk: