Bæredygtige Aktier … svanemærket fond

Sydinvest Bæredygtige Aktier er netop blevet certificeret som svanemærket fond. Med Svanemærket er du som investor sikret en bæredygtig investering, lyder meldingen. Fondens investeringsteam og den ESG-ansvarlige har siden lancering arbejdet hårdt på at få fonden certificeret med Nordens officielle miljømærke Svanemærket.

Og det er en stolt direktør i Sydinvest, der i dag kan løfte sløret for Svanemærket. – Når vi ser rundt i samfundet, er bæredygtighed en af de grundpiller, der er allervigtigst lige nu, og det kræver store ændringer og investeringer i samfundet, udtaler direktør Steffen Ussing. – I Sydinvest har vi arbejdet med ansvarlige investeringer i mere end 10 år, og det er derfor med glæde, at vi kan offentliggøre Svanemærket på vores Sydinvest Bæredygtige Aktier.

GOD PROCES. Sydinvest Bæredygtige Aktier blev lanceret i marts, og det var hele tiden med Svanemærket for øje. Dette har også kunnet mærkes hos Miljømærkning Danmark, der har ansvaret for Svanemærket i Danmark. – Man skal gennem en omfattende certificeringsproces for at få svanemærket en investeringsfond, og vi har i hele processen mærket et klart ønske hos Sydinvest om at få svanemærket fonden. Det er glædeligt, at Sydinvest nu er nået i mål og har fået certificeret fonden Bæredygtige Aktier,  udtaler Martin Fabiansen, direktør i Miljømærkning Danmark.

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar