Store fremmer digitalisering

KOMBITs nye direktør Thomas Rysgaard Christiansen: – Nu går vi ind i næste fase af digitaliseringen, hvor vi skal bevise, at vi kan levere og eksekvere i de kommende år!

I  KOMBIT står vi i dag med et meget engageret fællesskab, hvor kommunerne involverer sig langt mere aktivt. Kommunerne går fra at leje it-løsninger til selv at skulle eje løsninger, der er udbudt på markedsvilkår. Og KOMBIT er en væsentlig del af det skifte i kommunerne. Det er lige fra top til bund i kommunerne, at vi oplever det engagement i digitaliseringen. Det mener jeg, at kommunerne godt kan være stolte af, siger Thomas Rysgaard Christiansen til KIT(a)-magasinet.

Lige nu er de første digitaliseringsstrategier fra 2011 ved at løbe ud. Og i begyndelsen af 2016 og frem mod 2020 lanceres den nye fællesoffentlige digitaliseringsstrategi. Det er hævet over enhver tvivl, at de nye digitaliseringsstrategier vil blive målt på evnen til at skabe sammenhænge i serviceydelser på tværs af den offentlige sektor.

Thomas Rysgaard Christiansen: Kommunaldirektørerne har taget digitaliseringen til sig. Det er de største kommuner, der er længst, fordi de er gået dybere ned i udfordringerne.

Del dette med dit netværk: