Bedste offentlige service

 

Wilke og SAS Institute, som er blandt drivkræfterne bag Den Offentlige Servicepris, har interviewet nogle af de borgere, kunder, samarbejdspartnere og journalister, som har kontaktet os telefonisk bl.a. gennem vores Kundeservicecenter. På den baggrund har de vurderet DMI’s serviceniveau, og det har nu resulteret i prisen.  Sammen med prisen får DMI også en analyse af serviceniveauet i organisationen, en benchmark måling af DMI i forhold til andre offentlige organisationer, en måling af danskernes syn på DMI og en vurdering af den interne serviceorganisation. Alt sammen rapporter, der kan bruges i det fremadrettede arbejde på at blive endnu bedre til det med service.

 

Afdelingschef Peter Rasch har motiveret deltagelsen i Den Offentlige Servicepris med denne udtalelse: – Vi gør os mange tanker om, hvad der fungerer, når vi betjener vores kunder. Men vi har behov for at sikre, at det også fungerer i praksis. Det får vi rig lejlighed til at få testet af ved deltagelse i en konkurrence som denne, så vi ser det som en oplagt mulighed for at sikre fokus på den fortsatte udvikling af vores service og kundebetjening.

 

Marianne Thyrring var med til prisuddelingen, og har denne kommentar til alle DMI’ere, ikke mindst kollegerne i Kundeservice: – Det her er en virkelig hyldest til DMI’s engagerede medarbejdere, der svarer på alle former for henvendelser, der kommer ind gennem bl.a. Kundecenteret, og som altid svarer efter en god dialog med de rette fagfolk i huset. Det her er virkelig et skulderklap og et skub i den rigtige retning for os, der vil være alle danskernes DMI, sagde en glad Marianne Thyrring efter prisoverrækkelsen.

Del dette med dit netværk: