Udbudskonferencen 2021 – Dansk Erhverv og IKA

Sæt kryds i kalenderen den 16. november 2021 og vær med, når IKA og Dansk Erhverv inviterer til udbudskonference.

Sammen sætter offentlige indkøbere, virksomheder og eksperter gang i debatten og giver deres bud på fremtidens gode modeller for offentlig-private partnerskaber og løsninger.

Arrangørerne varsler både spændende inspiration og oplysende indlæg på dagen. Dette så du er klædt på til i morgen- læs mere nedenfor og tilmeld dig, så du er sikker på en plads. Vel mødt #dkbiz #udbud

Coronakrisen har understreget, at et tæt og stærkt samarbejde på tværs af offentlig og privat er afgørende. Samarbejde er nøglen til succes, og en vigtig brik når udfordringer skal løses og fremtidens løsninger udvikles.

Men hvordan ser det gode samarbejde ud i praksis? Hvordan skaber vi de bedste modeller for samarbejde indenfor udbudslovens rammer? Hvilke muligheder og udfordringer stiller de nuværende rammer når tilpasning og fleksibilitet er nødvendigt?

Udbudskonferencen 2021 stiller skarpt på udbudslovens rammer for fleksibilitet og modeller for samarbejde. Men også på, om der er behov for en nytænkning af rammerne, for at kunne løse fremtidens komplekse udfordringer.

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar