Tænketanken DEA, ny formand

Direktør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Jakob Hald bliver ny formand for Tænketanken DEA. Han overtager posten efter Jørgen Elmeskov, der træder tilbage efter fire år.

– DEA har de senere år markeret sig som en markant tænketank, der med kombinationen af analyse, netværk og debat, har bidraget markant til politikudviklingen i Danmark. Jeg glæder mig meget til at sætte mig i spidsen for det stærke hold, som allerede er i og omkring DEA, siger Jakob Hald.  Jakob er uddannet cand.polit og har blandt andet erfaring fra både Finans- og Skatteministeriet. Derudover har han været direktør i Tænketanken Kraka.

– Jakob Hald har bred erfaring med analyse og politikudvikling. Og jeg er overbevist om, at han bliver en stor gevinst for DEA i arbejdet med at producere viden af høj kvalitet og relevans. Sådan siger Torben Möger Pedersen, der står bag tænketanken.  Kerneopgaven bliver at sætte retningen for Tænketanken DEAs faglige fokus i de kommende år inden for 0-6-årsområdet, uddannelse og forskning.

Skriv en kommentar

avatar
Copy link
Powered by Social Snap