Ny AUH-chef

Henrik Bech Nielsen bliver ny direktør på AUH

For at udvide og styrke hospitalsledelsen på Aarhus Universitetshospital har direktionen i Region Midtjylland ansat Henrik Bech Nielsen i en ny stilling som direktør på hospitalet. I august godkendte regionsrådet i Region Midtjylland, at hospitalsledelsen på Aarhus Universitetshospital udvides fra tre til fem direktører. Samtidig besluttede hospitalsledelsen i tæt samarbejde med direktionen at nedlægge centerstrukturen på Aarhus Universitetshospital.

Hospitalsdirektør Poul Blaabjerg, lægefaglig direktør Claus Thomsen og sygeplejefaglig direktør Inge Pia Christensen fortsætter i hospitalsledelsen, og Henrik Bech Nielsen indtræder fra i dag som ny direktør i den ene af de to nye direktørstillinger. Den sidste direktør skal have lægefaglig eller sygeplejefaglig baggrund, og den stilling har direktionen valgt at slå op for at få et bredere felt af kandidater at vælge imellem.

Henrik Bech Nielsen er 44 år. Han stammer fra Aarhus, er kandidat i statskundskab fra Aarhus Universitet i august 1998 og har siden suppleret med kurser og videreuddannelse i ledelse.

 

Del dette med dit netværk: