Nu kan du blive DINST-certificeret!

Nu kan du blive certificeret i dialogværktøjerne ’5 Generationer af digital modenhed’ og ’10+3 evner til digital transformation’. Vi kalder det DINST-certificering. – Vi certificerer både konsulenter fra eksterne konsulenthuse (store som små) og interne konsulenter fra større organisationer. Som DINST-certificeret bliver du klædt på til at bruge de webbaserede dialogværktøjer i udviklingsforløb på både individ-, gruppe- og organisationsniveau, fortæller Digitaliseringsinstituttet.

Dialogværktøjerne udvider respondenternes selvindsigt i egne og organisationens evner til digital modenhed og transformation, og skaber dermed fundamentet for en frugtbar og indsigtsfuld dialog. Således understøtter værktøjerne, at der skabes et fælles digitalt mindset i organisationen.

Du skal blive DINST-certificeret fordi du …

  • arbejder med at facilitere digital modenhed og etablere fælles mindsets baseret på de ”10+3 evner” blandt kunder eller i egen organisation
  • er optaget af at monitorere den digitale modenhed over tid og i forskellige organisationer eller afdelinger
  • er optaget af den nuværende digitale modenhed og ønsker at bidrage til en øget modenhed og den fremtidige udvikling
  • du er interesseret i at spille organisationen god ved at forbedre svaghederne og dyrke styrkerne endnu mere

Efter DINST-certificeringen er du er autoriseret i brugen af DINST’s webbaserede dialogværktøjer, som grundlag for en kvalitativ dialog med andre.

Læs mere om Certificering  her.

Skriv en kommentar

avatar
Copy link
Powered by Social Snap