Creative Denmark, ny formand

Mette Kynne Frandsen, adm. direktør i Henning Larsen Group, er udpeget til formand for “Creative Denmark”. –  Med sin store erfaring inden for de kreative erhverv og eksport er Mette den helt rigtige til at hjælpe vores virksomheder godt over landegrænsen, siger erhvervsminister Simon Kollerup.

Mette Kynne Frandsen – tidligere bl.a. formand for Danmarks Eksportråd, næstformand for Det Kongelige Kunstakademi og medlem af Vækstteam for kreative erhverv, siger: – De kreative erhverv i Danmark dækker over et enormt kompetencefelt, hvor innovation, kvalitet, æstetik og funktion går hånd i hånd. De kreative erhverv arbejder i høj grad med at skabe oplevelser og bæredygtige løsninger for mennesker. Det er der stor efterspørgsel på og behov for ude i verden. Derfor skal vi arbejde på at øge synliggørelsen af alle de danske kreative løsninger og kompetencer ude på markederne og derved samtidig understøtte væksten i de kreative erhverv i Danmark.

Creative Denmark er et offentligt-privat konsortium, der blev stiftet i december 2019 af Dansk Industri, Dansk Erhverv, Realdania, Erhvervsministeriet, Udenrigsministeriet og Kulturministeriet på baggrund af Vækstplanen for kreative erhverv.

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar