FORSYNINGSPOLITISK KOMPAS 2020, et topaktør-møde for forsyningsbranchen

FORSYNINGSPOLITISK KOMPAS 2020 er et topaktør-møde for forsyningsbranchen og deres leverandører; vand-, spildevands- & multiforsyninger – i Industriens Hus og på Christiansborg.

FORSYNINGSPOLITISK KOMPAS 2020 – er et mødested, hvor ledere og beslutningstagere i forsyninger – vand-, spildevands- og multiforsyninger, vandteknologi industrien, rådgivere og organisationer, sætter landets miljø-, forsynings- og klimapolitikere stævne.

FORSYNINGSPOLITISK KOMPAS 2020 – er mødestedet, hvor målet er at udfordre rammer og virkevilkår, tendenser og klassiske holdninger – og åbent se fremad og sætte en kurs, der fremmer aktivt samspil mellem branchens aktører og Folketinget.

Dagsordenen er klar: Forsyningsbranchen i bredeste forstand har en central samfundsopgave, når udfordringen er at fremme effektiv forsyning via nyt samspil og nye samarbejdsmetoder, teknologi og løsninger, der understøtter de mest ambitiøse klima- og vandmål. Når målet er verdensklasse grøn effektiv forsyning, der har innovationskraften til at møde de nye udfordringer – der er ”fremmest i klassen”, så skal ressourcer, kurs og kompasnål sættes efter målet.

Dialog, struktur, innovation, mål, rammebetingelser, potentialer, vækst og udvikling er helt centrale værktøjer og nøgleord i denne proces. Hvad skal der til, når optimale ramme- og virkebetingelser med vægt skal placeres højt på den politiske prioriteringsliste?

Tiden kræver øget fokus og aktive svar på:

  • Politisk samspil om fremme af klimatiltag og bæredygtighed – hvordan?
    • Optimale fremtidsvilkår – friere tøjler, mere klare rammer?
    • Teknologi- og eksportfremme – viden og løsninger
    • Regelrevision og -fornyelse – potentialer og ansvar

FORSYNINGSPOLITISK KOMPAS 2020:
Vel mødt i Industriens Hus, den 4. februar 2020 og på Christiansborg, den 5. februar 2020

Prisoversigt
Industriens Hus, 4. feb. 2020 – 12:30 – 21:30, inkl. middag:
1995 DKK pr. deltager.

Christiansborg, 5. feb. 2020 – 08:30 – 13:30:
825 DKK pr. deltager.

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar