Hillerød Forsyning sadler om

Det er bestyrelsen der varser/gennemfører re-organisering af Hillerød Forsyning.

Topledelsen slankes, med den konsekvens, at affaldsdirektør Peter Maltha er blevet opsagt og fratræder sin stilling. I forbindelse med den efterfølgende reorganisering, er det præciseret, at der i selskabet kun er en direktør og det er den administrerende direktør. Lønninger og fryns er også til kraftigt gennemsyn.

Titlerne i topledelsen tilpasses titler som anvendes i flere andre forsyningsvirksomheder. I forbindelsen med omstruktureringen udtrykker bestyrelsen for Hillerød Forsyning fuld tillid til ledelsen i selskabet og til administrerende direktør Søren Støvring.

– Bestyrelsen er meget tilfreds med de faglige resultater Hillerød Forsyning har opnået. Hillerød Forsyning har en ledelse som kan gennemføre de faglige og projektmæssige opgaver, som virksomheden står overfor og som vil medvirke til at gøre Hillerød til en mere grøn kommune, fremgår det af pressemeddelelsen.

Bestyrelsen har et stort ønske om at styrke kommunikationen. Derfor vil Hillerød Forsynings informationsforpligtelser blive opprioriteret, så der skabes maksimal indsigt i Hillerød Forsynings forhold og en styrkelse af virksomhedens eksterne kommunikation.

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar