EMAS front-runner

Gennem 17 år er Vraa dampvaskeri en af de få virksomheder i Europa, der har haft EMAS certifikat næsten siden opstart

Tradition og banebrydende teknologi er begreber, som præger Vraa dampvaskeri, modtageren af Erhverv Hjørrings Initiativpris 2015. Med hele landet som marked og en placering i et hjørne af Danmark, har vaskeriet i Vrå haft en udfordring i en branche, hvor logistik spiller en meget stor rolle. Udfordringen har været drivkraft for den teknologiske udvikling, der har placeret Vraa dampvaskeri helt i front. Ikke blot i Danmark, men også internationalt.

Ved en ceremoni i Den Europæiske Centralbank i Frankfurt modtog Dampvaskeriet i november 2015 anerkendelse for sit engagement. Vraa dampvaskeri er fortsat eneste vaskeri i Danmark, der har EMAS-certifikat. I dag er Vraa dampvaskeri Danmarks største leverandør af beklædning til fødevareindustrien. Vaskeriet sørger for, at tusindvis af medarbejdere i branchen hver dag kan trække i rent arbejdstøj.

Siden 2009 har vaskeriet oparbejdet en betydelig markedsandel inden for det offentlige og arbejder således sammen med plejesektoren i en række danske kommuner. Leje og vask af beklædning, sengelinned, duge og servietter til hoteller og restauranter sammen med en landsdækkende måtteservice er også blandt serviceydelserne, der leveres af Vraa dampvaskeri.

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar