DE: Mere fokus på indkøberuddannelse

Dansk Erhverv ser muligheder i årets åbningstale i Folketinget, hvor der blev rettet et særligt fokus på klima og uddannelse. En kærkommen lejlighed til at samtænke områderne, så vi får en lige linje mellem uddannelse og en grønnere offentlige sektor. Det mener Morten Jung, Markedschef, Dansk Erhverv og Malene Jæpelt, Chefkonsulent, Dansk Erhverv.

Hvis vi skal gennemføre den grønne omstilling, kræver det, at vi tør tænke nyt og udfordre de eksisterende rammer. Særligt de rammer, der er bygget op om den offentlige sektors samarbejde med private aktører, og her er det helt oplagt at starte med offentlige indkøb, lyder det i kronik i OPS-Indsigt.

Skal vi have grønne offentlige indkøb, så kræver det, at vi prioriterer efteruddannelse af vores offentlige indkøbere. Et år efter den vedtagne strategi mangler regeringen fortsat at anvise, hvordan de vil styrke netop uddannelsen af indkøbere, som uanset hvad vil skulle kigge ind i en fremtid, hvor der skal hentes flere grønne produkter ned fra hylderne, lyder DEs budskab.

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar