Bæredygtige Indkøb med verdensmålsfokus

Konference: Verdensmålene sætter kursen for bæredygtige indkøb

 Forum for Bæredygtige Indkøb og Partnerskab for Offentlige Grønne Indkøb? (POGI) inviterer til årskonference den 5. november på Aarhus Rådhus.

På årskonference går vi i dybden med, hvordan offentlige og private indkøb kan bidrage til verdensmålene, ikke mindst mål 12, 13 og 17 om bæredygtigt forbrug og produktion, klima og partnerskaber.

Vi har sammensat et spændende program med masser af viden, inspiration og gode råd, som er lige til at bruge i udbud og indkøb. Du møder blandt andet kommunen, plastproducenten, hospitalet og den private koncern, der alle arbejder målrettet med verdensmålene.

Du får også konkrete eksempler på, hvordan miljøkrav ved indkøb kan bidrage til at opfylde regeringens ambitiøse klimamål.

Endelig er der overrækkelse af prisen Verdens Bedste Indkøber – en helt ny pris, der uddeles for første gang på årskonferencen. Prisen uddeles til en institution, organisation eller virksomhed, som har gjort et ekstra stort stykke arbejde med at bidrage til ét eller flere af verdensmålene gennem deres indkøb.

Se det flotte program og tilmeld dig her.

 

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar