Ny direktør for forretningsudvikling og kundefastholdelse

EWII Koncernen udvider ledelsen og har pr. 2 marts 2020 budt velkommen til Mette Daugård som direktør for forretningsudvikling og kundefastholdelse. Mette kommer fra en stilling som marketingdirektør i Sydbank, hvor hun har haft stort fokus på kundefastholdelse og digitalisering.

– Vi er meget glade for at kunne byde velkommen til Mette Daugård, som kommer med nogle kompetencer, vi får stor glæde af, siger EWII Koncernens administrerende direktør, Lars Bonderup Bjørn.

EWII Koncernen har de senere år har haft øget fokus på åbenhed og gennemsigtighed i energibranchen – en branche, der traditionelt kan være lidt svær at gennemskue for udenforstående. – Det gør vi, fordi en energi-koncern er til for forbrugernes skyld, og EWII Koncernen skal give værdi for de kunder, der vælger at handle med os. Det er vores opgave at sikre, at vi har fokus på de områder, der betyder noget for kunderne, og her er Mette Daugård et ualmindeligt stærkt kort, siger direktøren.

Mette Daugård har i sin tid hos Sydbank været med til at få virksomheden kåret til ”Årets Digitale Finansvirksomhed” og ”Banken med de bedste digitale kundeløsninger” i 2018. Hun har været med til at bygge markedsføringen af onlinesitet diba.dk op, og gjort Sydbanks forskellige platforme langt mere informative og brugervenlige – og det er det, der vigtigt for hende. – Det handler om at tage kundernes briller på, siger den nytiltrådte direktør.

Del dette med dit netværk: