Undgå forældede energikrav!

Energistyrelsen har netop opdateret indkøbsanbefalingerne for 15 forskellige produkttyper, der nu er tilgængelige på SparEnergi.dk/indkoeb. Ved at bruge indkøbsanbefalingerne sikrer du, at I får energieffektive produkter med lave driftsudgifter og typisk også lavere totalomkostninger.

– Det er et enkelt værktøj, der er lige til at bruge for offentlige indkøbere. For mange er det den nemmeste måde at leve op til sine forpligtelser. I staten skal man f.eks. generelt købe apparater af bedste energiklasse, og mange kommuner har forpligtet sig til energieffektive indkøb, f.eks. ved at være med i Partnerskab for Offentlige Grønne Indkøb, siger fuldmægtig Thore Stenfeldt, der er tovholder på indkøbsanbefalingerne i Energistyrelsen.

Der er opdateringer til alt fra elmotorer til hårde hvidevarer. Som indkøber er det en fordel at bruge de seneste anbefalinger.

– Det er sådan, man sikrer sig effektive og tidssvarende produkter. Det er vigtigt at holde sig up-to-date, så man ikke stiller forældede energikrav, siger Thore Stenfeldt.

Se alle indkøbsanbefalinger på SparEnergi.dk/indkoeb

Skriv en kommentar

avatar
Copy link
Powered by Social Snap