UDBUDSDAG 2016 … holder flyttedag

Af tekniske og ressourcemæssige årsager flytter årets udbudsdag på museum … den nye dato er den 23. november og stedet er Nationalmuseet.

Er du ansvarlig indkøber? er du innovativ leverandør? Er du rådgiver eller på anden vis engageret i udviklingen af offenlige indkøb – og har du klare holdninger til dette emne, så er udbudsdagen årets konference om udbud og indkøb! “Købmandskab” er et forretningsmæssigt fokus på virksomheden, hvilket i indkøbsmæssig sammenhæng betyder fokus på maksimering af værdien for forrretningen i forhold til de totale omkostninger i en kontrakt-levetid.

Med den rivende udvikling der finder sted i de offentlige virksomheder og indenfor teknologi og viden er det en særlig udfordring at sikre at indkøbet bidrager med værdi i hele kontraktens levetid. Indenfor mange produktområder, f.eks. digitalisering, teknik og miljø, energi, mobiltelefoner og hjælpemidler og sundhedsudstyr, kommer der løbende nye modeller og muligheder. Hvordan kan man sikre “godt købmanskab” i en så turbulent verden? Er værktøjerne allerede til sted?

UDBUDSDAG 2016 giver et billede af udsigter og tendenser, men også mere specifikke svar på

  • Offentligt/privat samspil – samarbejde og opgaveløsninger.
  • Godt købmandskab i indkøb i offentlig velfærdsproduktion?
  • Sikring af effektiv kontraktstyring
  • Håndtering og kontraktformulering af forandring – behov, teknologi og viden?
  • Organisering af offentlige indkøb 2016?
  • Offentlige indkøb og markedskræfter

Slå et kryds i kalenderen – programmet er under udvikling

 

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar