Udbuds-kiks: Fejlvurdering i 25 ud af 42 undersøgte

Uacceptabelt antal kiksere. 25 fejlbedømmelser ud af 42 mulige! Amager Ressource Center lægger sig fladt ned.

En redegørelse om udbudsforhold udarbejdet af ARC med bistand fra advokatfirmaet Bech-Bruun viser, at ARC i en række konkrete sager formentlig ikke har håndteret sin udbudspligt korrekt.

Redegørelsen blev forelagt ARCs bestyrelse den 13.juni på et ordinært bestyrelsesmøde, og vil efter afklaring af en række supplerende spørgsmål fra bestyrelsen, blive endeligt behandlet på et ekstraordinært bestyrelsesmøde. Redegørelsen er udarbejdet efter foranledning af bestyrelsen.

Direktør Dan Fredskov udtaler: – ARC har gennemført i omegnen af 15.000 indkøb de seneste fem år. Vi har undersøgt 42 konkrete leverandørforhold, som på baggrund af det økonomiske omfang kunne være omfattet af EU-udbudsregler. Her viser det sig, at 25 formentlig ikke har været foretaget korrekt. Det er et uacceptabelt antal fejl. Det er dybt beklageligt. ARCs fokus er nu at sikre, at alle fremtidige indkøb bliver foretaget efter gældende regler. I den forbindelse har jeg bedt advokatfirmaet Bech-Bruun rådgive ARC om de nødvendige initiativer.

Redegørelsen med bilag kan findes her: https://www.a-r-c.dk/om-arc/bestyrelse/udbud

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar