UDBUDS A-B-C

Hvad er op og ned inden for udbud? FORTEM har samlet et bud på en udbuds ABC og dykker ned i de mange udbudsbegreber. Artiklen er skrevet af Astrid Brinkløv Thomsen, Konsulent – FORTEM (foto)

Konkurrence er sundt og nødvendigt for at sikre passende forhold imellem kvalitet og pris. På det offentlige marked sikres konkurrence igennem udbudsprocesserne. Til stadighed forbindes offentlige udbud med administrative byrder og pressede priser. Men dykker man ned i systemet, opdager man, at udbudsprocessen trin for trin sikrer, at de offentlige skattekroner bruges forsvarligt og sikrer kvalitetsløsninger fra de private aktører.

Markedets muligheder skal afdækkes og undersøges, for at man opnår det bedste produkt til den bedste pris. Offentlige udbud sikrer, at man vælger den rette leverandør til opgavevaretagelsen. Igennem udbudsprocessen afdækker man således kvalitet og omkostningseffektivitet fra de tilbudsgivende virksomheder og finder frem til det tilbud, som har bedste match imellem kvalitet og pris.

Så simpelt er det i princippet. Læs Astrids artikel her:  http://www.fortem.dk/artikel-udbuds-a-b-c/

 

Skriv en kommentar

avatar
Copy link
Powered by Social Snap