Størst på Offentlig Tele & Data

Telenor – først på offentlig kommunikation

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og et selvstændigt selskab i Telenor koncernen, der har kontorer i 14 lande. Hele koncernen arbejder for at give de mere end 160 millioner kunder de bedste oplevelser med Telenor som operatør – uanset om de er privat- eller erhvervskunder.I Danmark betyder det helt konkret, at vi gør alt, hvad vi kan, for at blive danskernes foretrukne teleselskab og hæve barren for både service, netværk og enkelthed i hele telebranchen. Sådan skriver Telenor om sig selv.

02.08 Tele og data hedder den nye SKI-aftale, som Telenor netop har sat sig  tungt  på. Det handler  om levering af tele- og datatjenester til en række små og store offentlige kunder i Danmark. Den nye aftale er gældende  i 24 måneder – og det med mulighed for forlængelse Det handler om Fastnet- og mobiltelefoni, bredbånd, telefoner, modemmer, telemetri, dækningsanlæg samt tilbehør og teknisk bistand til det offentlige.

Telenor har afgivet det økonomisk mest fordelagtige tilbud på delaftale 1 og delaftale 2 og bliver derfor primær leverandør på begge delaftaler. TDC tildeles pladsen som anden leverandør på begge delaftaler. Den kommende aftale er attraktiv for både små og store offentlige kunder med priser på markedsniveau og et opdateret sortiment, der afspejler den teknologiske udvikling i markedet.

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar