SEAS-NVE taber glasklar sag

Glarmesterlauget i Danmark vinder strid med det sjællandske energiselskab Seas-NVE i landsretten, (som de også vandt i byretten). Det skriver Sjællandske.

Ifølge brancheforeningens direktør, Claus Christian Jensen, er dommene så klare, at sagen nærmer sig en farce. Seas-NVE havde krævet erstatning for udbetalt tilskud til energiforbedringer, og krævet, at brancheforeningen skulle skaffe dokumentationen hos lavets medlemmer.

Det krav har både byretten og landsretten nu pure afvist. Landsretten finder, at der er tale om nye krav om dokumentation fra Seas-NVE, som aldrig var en del af aftalen mellem energiselskabet og glarmestrene. – Vi har fra starten været overrasket over, at der overhovedet blev rejst en sag imod os. Kravene imod os har været urimelige. Vi har til fulde levet op til de aftaler, der er indgået, og nu har vi hele to domme for det, siger Claus Christian Jensen til Sjællandske.

Summasummarum: Seas-NVE er pålagt at betale 150.000 i sagsomkostninger. Desuden skal energiselskabet betale 150.000 kroner for glarmestrenes udgifter til landsretssagen.

Skriv en kommentar

avatar
Copy link
Powered by Social Snap