Samling om ”leg og læring”

Creativ Company og av form bliver til én virksomhed. Både i Creativ Company og av form er leg, læring, kreativitet og udvikling blandt børn og unge centrale dele af virksomhedernes DNA. Creativ Company og av form går derfor sammen og bliver til én virksomhed.

Creativ Company i Holstebro og av form i Herning er to af Danmarks stærkeste virksomheder indenfor leg, læring, kreativitet og udvikling blandt børn og unge i bl.a. danske skoler og institutioner. Virksomhederne har samme mål: at være med til at udvikle mennesker, som gennem kobling af faglig viden og kreativ tankegang senere kan finde løsninger på de udfordringer, som samfundet står overfor. Creativ Company og av form har begge gennem en årrække haft et stort fokus på social ansvarlighed samt oplevet betydelig fremgang i virksomhedernes onlineforretning baseret på investeringer i kommerciel digitalisering.

Hos Creativ Company er begejstringen stor:  – Hos Creativ Company har vi længe beundret av forms stærke placering inden for salg til skoler og institutioner til det nordiske marked. Creativ Company får ved købet af av form et meget spændende legetøjssortiment til skoler og institutioner og vil fremover være en endnu stærkere spiller i Norden, og i stigende grad også i Europa. Vi opnår desuden nogle vigtige skalafordele, som gør os endnu bedre til at konkurrere med andre virksomheder på det nordiske og europæiske marked. Vi er meget glade for købet af av form, som er endnu et positivt skridt i vores internationale ekspansionsstrategi, siger Jakob Moeskjær, administrerende direktør hos Creativ Company.

av form glæder sig meget over det nye samarbejde og er klar til den næste fase i virksomhedens udvikling: – Jeg er meget glad for, at av form er kommet i ’familie’ med Creativ Company. Begge virksomheder besidder den samme entreprenørånd og de samme sociale- og forretningsmæssige værdier. av form er nået et stadie, hvor virksomheden har gavn af at blive en del af en større og stærkere koncern med henblik på at fortsætte virksomhedens positive udvikling og internationalisering. Det kan nu ske sammen med Creativ Company, udtaler administrerende direktør Marianne Sørensen hos av form.

Den nye koncern har en årlig omsætning på over en halv mia. kr. og forventer i løbet af 2021 at foretage væsentlige nye investeringer i ’Autostore’ robotteknologi for at fremtidssikre driften af Creativ Companys lager- og logistikfunktion samt sikre en fortsat hurtig og præcis levering. Denne investering vil være den største i virksomhedens historie.  Transaktionen sker ved, at Creativ Company køber samtlige aktier i av form. Transaktionen finder sted pr. primo januar 2021. av forms administrerende direktør Marianne Sørensen fratræder i forbindelse med transaktionen efter eget ønske. Creativ Company udgør den fortsættende virksomhed og Creativ Companys drift og administration vil fortsat være beliggende I Holstebro.

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar