Private sundhedsaktører i Corona-samspil

Kampen mod coronavirus tager til. Private hospitaler lukkes – vikarbureau stiller med sundhedsvikarer til kostpris.

Privathospitaler, der har vigtigt udstyr, der kan bruges i kampen mod coronavirus lukkes ned. Der er privathospitaler rundt om i landet, som ligger inde med vigtigt udstyr, der kan bruges til at bekæmpe coronavirus i Danmark. Det skriver dknyt.dk.

Alle operationer og behandlinger på de private hospitaler skal indstilles fra lørdag 28. marts. Det er et påbud, som privathospitalerne gerne efterlever. Alle respiratorer og anæstesiapparater stilles til rådighed for det offentlige sundhedsvæsen fra mandag 30. marts 2020.

Udstyret skal stilles til rådighed for det offentlige sundhedsvæsen. Det er uvist, hvor længe udstyret skal indgå i beredskabet i kampen mod coronavirus. Det skal stilles til rådighed i den region, hvor udstyret er lokaliseret. Efter det  oplyste, handler det om to respiratorer samt 83 anæstesiapparater. 17 privathospitaler fordelt på 30 matrikler ligger inde med udstyret.

Sundhedsstyrelsen har endnu ikke anmodet om, at kapaciteten for mandskab og værnemidler bliver opgjort, oplyser Sundhed Danmark. Kirurgisk aktivitet og aktivitet, der ikke kræver anæstesiapparat eller respirator kan indtil videre fortsætte, oplyser Sundhedsstyrelsen. Kilde: dknyt.dk

SUNDHEDSFAGLIGE VIKARER TIL KOSTPRIS. Som et bidrag til det offentlige i kampen mod Coronavirus, har MG-V Vikarbureau valgt at udbyde sine sundhedsfaglige vikarer til ren kostpris, dvs. uden profit, i en 4-ugers periode fra mandag den 30. marts 2020.

MG-V Vikarbureau er et landsdækkende vikarbureau, som formidler vikarer til social- og sundhedsområdet i form af såvel dag-til-dag vikarer som længevarende vikariater og rekruttering samt teamopgaver i borgers eget hjem, herunder bl.a. hjemmerespiratorbrugere. MG-V Vikarbureau har hovedsæde i Aarhus og drives af Mona Gehrt, som har 13 års erfaring fra branchen.

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar