Ny uddannelse: Indkøber i staten

Rådgivningsenheden – Statens indkøb udbyder et nyt uddannelsesforløb “Indkøb i staten i praksis”.

Uddannelsen er for de, der til daglig arbejder med indkøb og kontrakter hos statslige myndigheder, og hvor indkøb under Statens Indkøbsprogram, på SKI-rammeaftaler samt øvrige indkøb under tærskelværdierne udgør en væsentlig del af opgaveporteføljen.

Uddannelsen skal styrke deltagernes generelle indkøbsfaglige kompetencer og samtidig tilegne den enkelte specifik viden om indkøb i staten og inden for udvalgte områder såsom de kommercielle aspekter af indkøb og grønne og bæredygtige indkøb. Uddannelsen tager udgangspunkt i best practice for indkøb i staten.

Uddannelsesforløbet udgøres af tre moduler fordelt på fire dage og gennemføres med tilstedeværelsesundervisning på samme hold med op til 20 deltagere igennem hele forløbet.

Undervisningen består af klasseundervisning kombineret med en blanding af øvelser i plenum og gruppevist, dialog og oplæg. Mellem hvert modul vil der være mulighed for at træne det, du har lært på uddannelsen, og du skal forvente at bruge 2-3 timer pr. modul til forberedelse.

Uddannelsesforløbet afsluttes med en mundtlig eksamen, der løses og fremlægges mundtligt i grupper af 4-5 deltagere. Eksamensopgaven baseres på en fiktiv men realistisk indkøbscase. Præstationen bedømmes efter bestået/ikke bestået.

 

Læs videre her: https://statensindkob.dk/seneste-nyt/nyhedsarkiv/2021/september/nu-begynder-uddannelsen-indkoeb-i-staten-i-praksis/?GetClicksBySendqueueIdPaginated=ApsisClicks&GetOpensBySendqueueIdPaginated=ApsisOpens&utm_campaign=unspecified&utm_content=unspecified&utm_medium=email&utm_source=apsis

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar