Juridisk research – ny løsning

De første aftaler om Schultz Legal Research er indgået, og en række advokater kan nu se frem til at tage den nye løsning til juridisk informationssøgning i brug i efteråret.

For advokat Flemming Heilberg vakte det glæde, da han hørte om Schultz Legal Research, der er en ny løsning til juridisk informationssøgning. Han er nu blandt de første til at indgå en aftale, der giver ham mulighed for at tage Schultz Legal Research i brug, når løsningen lanceres i efteråret.

Flemming Heilberg har fra start budt den nye løsning velkommen på markedet: – Det er min klare holdning, at konkurrence skaber bedre produkter og mere konkurrencedygtige priser. Som indehaver af en én-mands virksomhed er prisen selvsagt et vigtigt parameter for mig, men der skal selvfølgelig være balance mellem økonomi og kvalitet.

I september 2019 offentliggjorde Schultz et nyt samarbejde med Danske Advokater om at udvikle en ny løsning til juridisk informationssøgning. Danske Advokater fortæller, hvorfor de er gået ind i samarbejdet: – Karnov sidder i dag tungt på markedet for juridisk informationssøgning. Der er brug for mere konkurrence i det marked – både når det gælder produkterne og priserne – og det vil vi gerne være med til at sikre. Derfor har vi indledt et samarbejde med Schultz om at lancere et nyt produkt, som vil kunne imødekomme rigtig mange advokaters og juristers behov, men til en langt skarpere pris, end hvad vi kender på markedet i dag.

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar